regelapparatuur1

De klimaatcomputers regelen de diverse onderdelen van het ventilatiesysteem en zorgen ervoor dat het klimaat, luchtbeweging en luchtverdeling in de stallen optimaal is voor de dieren. SKOV heeft een lange ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke klimaatcomputers die in staat zijn zowel eenvoudige als gecompliceerde regelprocessen uit te voeren. Alle klimaatcomputers bezitten modulaire hardware en software, waardoor ze altijd aan te passen zijn aan de diverse ventilatiesystemen. SKOV’s klimaatcomputers regelen het stalklimaat effectief en nauwkeurig, waardoor een optimale groei wordt gewaarborgd.

DOL 234 klimaatcomputer

De DOL 234 serie klimaatcomputers worden gebruikt voor combi-plafond-, gelijkdruk- en LPV-ventilatiesystemen. De DOL 234 regelt het klimaat via het PID regelprincipe zodat de temperatuur in de stal zo constant mogelijk wordt gehouden wat voor het best mogelijke klimaat voor de dieren zorgt. De DOL 234 regelt de afzuiging via MultiStep®, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. De DOL 234 wordt bediend met een draai/drukknop en een grafisch display.

DOL 339 klimaatcomputer

De DOL 339 serie klimaatcomputers worden gebruikt voor tunnel-, LPV- en combi-tunnelventilatiesystemen. De regelaar is voornamelijk ontworpen voor de pluimveestallen. De temperatuur wordt volgens het PID principe geregeld en de afzuiging via MultiStep®. De DOL 339 kan van een productiemodule worden voorzien die productiecontrole kan verzorgen. De DOL 339 wordt bediend met een draai/drukknop, een numeriek toetsenbord en een groot grafisch display.