DOL sensoren
Over DOL sensoren.
DOL sensoren
De klant komt voorop.
DOL sensor 44R
Capacitieve sensor met instelling via draaitrimmers.
DOL 104 114
Dol sensor voor luchtvochtigheid en/of temperatuur
DOL 16
Sensor voor lichtsterkte meting.
DOL 19
Sensor voor CO2 metingen.
DOL sensors Omnifarm
Alle gegevens binnen handbereik via een smartphone.

sensoren1

SKOV brengt een reeks klimaatsensoren op de markt t.b.v. ventilatie- en productiecontrolesystemen. Deze sensoren worden primair met de SKOV stalcomputers gebruikt, waar ze informatie verschaffen over het klimaat in de stal.

SKOV ontwikkelt, produceert en verkoopt ook een reeks capacitieve sensoren onder het merk DOL Sensors®. Deze sensoren worden vooral gebruikt in de agrarische sector en de veevoederindustrie maar worden ook in andere industrieën op het gebied van procestechnologie verkocht.

Klimaatsensoren

SKOV’s klimaatsensoren zijn bedoeld om metingen in de atmosferische of stallucht te doen. Ze zijn robuust en eenvoudig te installeren en te gebruiken. De DOL 104/114 is een compacte, volledig elektronische vochtigheidssensor voor het meten van de relatieve luchtvochtigheid. De DOL 15 is een universele, volledig elektronische temperatuursensor. De DOL 19 is een CO2 sensor die speciaal ontworpen is om CO2 concentraties in stallen te meten.

Capacitieve sensoren

SKOV biedt ook een uitgebreide serie capacitieve sensoren aan. De DOL 40R serie is op microcomputertechnologie gebaseerd, en de gevoeligheid en tijdvertraging zijn met twee drukknoppen in te stellen. De DOL 40R serie is verkrijgbaar met of zonder schroefdraad. Accessoires als kunststof knelringen en T-fittingen zijn verkrijgbaar voor montage op buizen. De sensoren in de DOL 40R serie zijn voorzien van de CE en C-UL keurmerk en zijn ook verkrijgbaar met ATEX keurmerk voor gebruik in omgevingen met gevaar van stofexplosies. De DOL 25 is een serie sensoren waarmee grootschalige klanten hun eigen sensor kunnen specifieceren zodat deze beantwoordt aan de gestelde eisen. Een reeks standaardvarianten die aan standaardeisen voldoen is eveneens verkrijgbaar. De sensoren in de DOL 25 serie zijn voorzien van het CE en C-UL keurmerk.

Onderstaand een klein overzicht uit het producten aanbod van SKOV DOL sensoren. De diverse series zijn weer te verkrijgen in diverse uitvoeringen. De sensoren aangeduid met een "i" in het type nummer zijn door middel van een app op een smartphone in te stellen.

 

DOL 63 gateaway besturing.

DOL 20 en iDOL20 sensoren.

DOL28 en iDOL28 sensoren.

DOL27 en iDOL27 sensoren.

DOL26 sensoren.

DOL 25 sensoren.

DOL 44 en iDOL44 sensoren.

DOL 40 serie sensoren.

DOL 16 lichtsensor.

DOL 53 ammoniak sensor.

DOL 19 CO2 sensor.

DOL 114 vochtsensor met temperatuur sensor.

DOL 104 vochtsensor.