dierwegers1

Dierwegers van SKOV garanderen nauwkeurige wegingen en zijn robuust en betrouwbaar. Ze geven de producent de juiste informatie over de groei en gewichten van zijn dieren. De wegers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen het stalmilieu en het intensieve gebruik door de dieren. De wegers zijn eenvoudig te reinigen en kunnen via een robuuste stekkerverbinding snel en eenvoudig uit de stal gehaald worden.

DOL 98B pluimveeweger

De DOL 98B pluimveeweger is bedoeld voor het wegen van pluimvee tot 3 kg. De weger wordt aangesloten op de DOL 95 productiecomputers voor vleeskuikens. Eén pluimveeweger per stal geeft tussen de 200 en 1000 wegingen per etmaal. De waarden van het gemiddelde gewicht en de gewichtsspreiding liggen dan ook bijzonder dicht bij de werkelijke waarden in de stal. De mechanische constructie van de weger is robuust en bestand tegen de omstandigheden in pluimveestallen.

DOL 94 dierweger

De DOL 94 is een platformweger voor het automatisch wegen van pluimvee tot 10 kg. De DOL 94 weegt de dieren zeer nauwkeurig en geeft de gewichten door naar de productiecomputer. Het platform tarreert zichzelf na iedere weging en vuil en mest hebben zo geen invloed op de weging. Bovendien kunnen meerdere dieren tegelijk gewogen worden. De DOL 94 is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.