SKOV hoofdkantoor
Gevestigd in Glyngore, Denemarken.
SKOV Testcentrum
SKOV opende onlangs een nieuw testcentrum, o.a. met windtunnels.
SKOV computers, met touchscherm
Voor klimaat en productie controle.
SKOV DA1200 serie inlaten
Een fris klimaat in de stal.
SKOV farmonline
Alle data binnen handbereik.
SKOV DA1200 serie toebehoren
Lichtfilter met insecten net.
SKOV ventilatie kokers
DA 600 kokers op het dak van de stal.
SKOV DA1200 serie toebehoren
Lichtfilter met insecten net.
SKOV DA1200 serie inlaten
Met gegalvaniseerde 8mm trekstang.
SKOV Spiraflex
Spiraflex verwarmingsbuizen met groot oppervlak.

Skov A/G

SKOV is specialist in klimaatbeheersing en productiebewaking voor de intensieve veehouderij. SKOV ontwikkelt, produceert en verkoopt ventilatiesystemen, luchtwassers en productiebewaking. SKOV levert al meer dan 55 jaar over de hele wereld ventilatiesystemen en componenten voor de landbouw. Ventilatiesystemen van SKOV bieden pluimvee en varkens een gezond stalklimaat en optimale omstandigheden voor welzijn en groei.

Wereldwijd

SKOV Ventilatie
SKOV’s ventilatiesystemen worden wereldwijd in duizenden varkensstallen en pluimveestallen toegepast. De ventilatiesystemen zijn grondig getest en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen voor een laag energieverbruik en zijn ook effectief onder extreme weersomstandigheden met grote temperatuurschommelingen.

SKOV – klimaat voor groei
Een gezond klimaat voor de dieren is belangrijk voor goede productieresultaten. Wij creëren een klimaat voor groei voor al onze klanten wereldwijd.

Innovatie
SKOV heeft de beste en meest doordachte ventilatiesystemen ter wereld. Een aanzienlijk deel van onze omzet wordt besteed aan productontwikkeling, zowel aan innovatie als aan verbetering van bestaande systemen en componenten. Het nauwe en regelmatige contact met onze klanten en partners is hierbij van groot belang. Alle oplossingen worden getest tot in de kleinste details, in de klimaten waar ze gebruikt zullen gaan worden.

Totaaloplossingen
SKOV heeft medewerkers welke gespecialiseerd zijn in de diverse diersoorten en ventilatietechniek. SKOV levert totaalsystemen waarbij de dienstverlening verder gaat dan allen maar het leveren van de componenten. Wij adviseren bij de keuze van het systeem en verzorgen de dimensionering. Daarnaast leveren wij montagetekeningen, bekabelingsplannen en afregelprocedures. Als laatste verzorgen wij ook de instructie over hoe het systeem te gebruiken is bij de diverse diergroepen. Op deze manier worden onze systemen op maat geleverd voor onze klanten.

 

 

SKOV bedrijfpresentatie

SKOV bedrijfpresentatie

SKOV de nieuwe BF50 eindwandventilator

SKOV de nieuwe BF50 eindwandventilator

Skov in varkensstallen.

Video over de toepassing van een SKOV systeem in varkensstallen.

SKOV in pluimvee stallen

Video over de toepassing van een SKOV systeem in pluimveestallen.

Dol 234F uit gefaseerd.

In 2017 is de opvolger van de DOL234F computer op de markt gebracht. Dit is de DOL634 computer. Skov is met de productie van de DOL234F computer gestart in 2010. Omdat het steeds moeilijker is om onderdelen te verkrijgen die nodig zijn om deze computer te produceren , heeft SKOV besloten te stoppen met de verkoop van de DOL234F. Reserve onderdelen zijn nog wel verkrijgbaar.

SKOV farmonline.

Misschien vraagt u zich af wat de productie resultaten zijn van een bepaalde ronde. Het antwoord wordt gegeven door het verzamelen van data. Met SKOV Farmonline is het mogelijk om data te verzamelen van de huidige ronde of van een vorige ronde. Ook is het mogelijk om een vergelijk te maken tussen de verschillende stallen of afdelingen. De data die je kan verzamelen betreft zowel de klimaatgegevens als deproductiegegevens.

SKOV vang functies

SKOV heeft in zijn dol53x serie computers diverse functies ingebouwd voor het laden van de kippen. Mer deze vangfunctie kunnen automatisch instellingen aangepast worden die betrekking hebben op het voer, het licht en de ventilatie tijdens het laden.

SKOV test centrum

Het testen van nieuwe producten maakt een belangrijk deel uit van het ontwikkelproces. SKOV heeft onlangs een nieuw test centrum in gebruik genomen. Dit testcentrum moet er toe bijdragen dat toekomstige producten voldoen aan de hoge kwaliteits eisen van SKOV. In het nieuwe testcentrum is ook een windtunnel opgenomen voor luchtmetingen aan ventilatoren en kokers.

SKOV Progrow

Met dierweging door middel van camera's kan je de groei van de dieren bepalen. Op enkele plaatsen in de afdeling wordt de Progrow camera ingeinstalleerd. Als een varken onder de camera komt wordt er een foto gemaakt. Aan de hand van metingen en berekeningen wordt het gewicht bepaald. Er is namelijk een relatie tussen de bovenzijde van het varken en het gewicht. Hiervoor heeft SKOV een programma ontwikkeld.

Dol sensor SmartAdjust

Skov produceert verschillende types capacitieve sensoren, met name voor de detektie en besturing van voer in voersystemen. Deze sensoren moeten door middel van draaiknoppen of drukknoppen ingesteld worden. Skov produceert ook iDOL sensoren. De parameters van deze sensoren kunnen door middel van een app op een smartphone ingesteld worden.

SKOV DOL539

In 2011 is de SKOV DOL539 computer voor pluimvee klimaat en produktie geintroduceerd. Een van de meest moderne computers in de markt. Dankzij de vele updates in hardware en programma's is deze computer nog steeds zeer populair. Een van de updates is het toepassen van een snellere processor met een touch screen. Door middel van iconen wordt de computer bediend. Er is een uitvoering met een 7" scherm of een 10" scherm.

SKOV BF50 Blue Fan

Blue Fan is de perfecte vervanger van eindwandventiltatoren voor nieuwe stallen of te renoveren stallen.