mechanischekoppeling1

Alle onderdelen in SKOV ventilatiesystemen zijn ontworpen en uitgekozen om het ventilatiesysteem optimaal te laten werken. Als de componenten correct zijn aangesloten, zal de wisselwerking perfect zijn en het systeem optimaal werken. De liermotor die de luchtventielen regelt is een belangrijke onderdeel van de mechanische kopelling. SKOV biedt een breed scala aan liermotoren die tot 128 inlaatventielen kunnen bedienen.

DA 75A liermotor

De DA 75A is een serie bijzonder robuuste en betrouwbare liermotoren die speciaal ontworpen zijn voor het regelen van inlaatventielen in ventilatiesystemen. De motoren zijn compact van bouw en alle functies zijn in één behuizing samengebouwd. De liermotor is zodanig ontworpen en geconstrueerd dat hij eenvoudig te bedienen en onderhoudvrij is. De motoren zijn voorzien van roestvrijstalen trekkabels en hebben een handbediening op de motor zelf. Alle varianten worden door relais gestuurd en zijn verkrijgbaar voor 24 V en 230 V. In geval van een nood kan een DOL 278 noodopeningsunit ervoor zorgen dat alle kleppen automatisch openen met behulp van de 24 volt versie.

DA 174 liermotor

De DA 174 liermotor is ontworpen voor het sturen van wand- en plafondventielen in kleine afdelingen. De DA 174 is verkrijgbaar in een traploze versie voor regeling van ventielen in de LPV systemen, en in een Open/Dicht versie voor het regelen van extra luchtinlaten in stallen met combi-plafondsystemen. De DA 174 heeft een 24 VDC motor en kan daarom ook worden gebruikt in systemen met noodopening.

Montageset

In de SKOV montagesets zitten alle onderdelen voor een correcte mechanische koppeling. De sets zijn compleet tot de laatste schroef en omvatten o.a. katrollen, muursteunen, schroeven en pluggen, bouten en moeren, trekveren, kabelklemmen, ringen,draadstangen etc. Met deze sets is een snelle en complete montage van een SKOV ventilatiesysteem mogelijk.