Elektrotechnische installaties in een woning

Het is belangrijk dat een bewoner van een woning voorzien is van alle elektro deel installaties die men verwacht.  Philipsen Elektrotechniek adviseert toekomstige woningbouwers, eigenaren, architecten, aannemers en woningcoöperaties graag als het gaat om de invulling van de techniek, afgestemd op de specifieke situatie en het budget. Dit kan zijn een eenvoudige conventionele installatie tot en met een domotica installatie.

Het is tenslotte de elektrotechnische oplossing waar u het jaren mee moet doen.

Elektrotechnische voorzieningen veraangenamen ons leven, maar zijn ook belangrijk voor onze veiligheid. Van een bekabelde elektrotechnische oplossingen tot onbedrade toepassingen, Philipsen Elektrotechniek  kan dit voor u installeren. Vanaf het ontwerp, de realisatie tot en met het onderhoud.

In woningen kunnen zijn opgenomen:

  • conventionele elektrische aansluitpunten
  • alarminstallaties
  • de data installatie in uw woonhuis
  • inbraaksignalering
  • camera installaties
  • branddetectie- en brandmeldsystemen, en eventuele 230VAC rookmelders
  • Video- en intercom installaties
  • installaties t.b.v. de W-installatie besturing

Domotica in woningen

Naast standaard elektrische installaties van een woning, zoals de meterkast, bekabeling, schakelaars en leidingen, kan Philipsen Elektrotechniek ook een specialistische elektrotechnische ontwerpen. Met slimme technieken kunnen bijna alle denkbare elektrische functies in huis worden bediend via een centrale regelunit en een communicatiebus. Deze comminicatiebus is ook door middel van een draadloze verbinding op te zetten. Met een app op de smartphone kunt u die bedienen. Zelfs op afstand is deze installatie te besturen.

Het tekenen van de installatie

Na het ontwerp van de installatie wordt er door ons een Autocad tekening gemaakt van de installatie. Deze tekening is tevens de basis voor de revisie tekeningen die u van ons ontvangt na realisatie van de woning. De revisiebescheiden worden u in een PDF formaat ter beschikking gesteld.

 

Onderhoud elektrotechnische installaties

De installaties van Philipsen Elektrotechniek zijn ontworpen en geïnstalleerd conform de NEN 1010. De NEN1010 zijn de Nederlandse elektrotechnische voorschriften en normen. Dit betekent dat de installatie conform de laatste richtlijnen is aangelegd. Welke oplossing u ook wenst.

Servicedienst

Bij een storing kunt u 24/7 gebruik maken van onze servicedienst.